lördag 28 april 2012

Tid att andas.


Nu har lillkillen somnat ordentligt till slut. Han har inte sovit ordentligt sen han vaknade klockan 06.15 imorse. Så nu har jag förmodligen några minuter över till att andas.

Idag är femte dagen på "få-mer-tänder-perioden". Han är ett nästa månad men har hittills bara haft de två nedre tänderna i mitten. Men förra veckan såg vi att det var flera på väg, hela överkäken är bucklig och det såg ut som att det åtminstone var de fyra i mitten på väg. 

Så några dagar senare fick vi känna på det med råge. Idag är första feberfria dagen, han har haft 39 graders feber i fyra dagar i sträck utan att alvedon har hjälpt. Ätit och sovit dåligt, är otroligt gnällig och känslig och verkar otroligt påverkad av tänderna. Vi ringde 1177 på fjärde dagen av feber och dom gav rådet att åka in och säkerställa att det inte var något annat, sagt och gjort, men något annat var det inte (skönt det iallafall). Och idag var åtminstone febern borta men beteendet är kvar, en tand har spruckit igenom och man ser på två till att de är vita nu. Så vi kommer säkert ha det roligt ett par dagar till... Det är inte många minuter över till att andas!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar