måndag 30 april 2012

En heldag på Gekås / Ullared.


Idag har vi spenderat hela dagen på Gekås. 

Lillkillen hade ingen feber och var betydligt piggare så det blev en tripp ner dit! Vi hade egentligen tänkt att åka förra veckan men det gick ju inte med all feber och tandvärk. Idag gjorde det varken till eller från att han var med, han var ett drömbarn att ha med på ullared. Han var så snäll och så nöjd under hela dagen.

Vi åkte klockan 8 och kom hem igen vid 18 ca, med en fullproppad bil. Vi köpte massa till oss själva, nya saker till sommarstugan, och en del saker till dagisstart och annat som var behövligt och som är mycket billigare där. Vi tog det på Gekås konto vilket innebär att vi kommer få faktura på hela kalaset i juni, precis när skattepengarna kommer, vilket passar perfekt. Utan skattepengarna hade vi aldrig åkt till ullared, det hade vi inte haft råd med, så det var ju tur att vi får tillbaka på skatten så att vi kan ladda upp med lite nytt och byta ut lite trasiga kläder, vattenkokare och sådant!

Nya favoriten här hemma är denna fina lastbil, kostade endast 49 kronor, vilket är betydligt billigare än alla jag har sett här hemma iallafall. Även om den har varit en favorit här inomhus att köra runt med, så kommer den få flytta ut och få hänga med lillen i sandlådan istället.


Till det kommande ettårskalaset köpte vi dessa fina tallrikar.


Nått jag tyckte var väldigt fint var denna nyckelpiga, den är större än vad den ser ut. Den är fylld i magen och är en vetekudde / nyckelpige-vetevärmare som man kan värma i mikron och som kan vara mysigt för små killar att gosa med, speciellt om han får ont i magen framöver kanske. Kostade runt 100-lappen om jag minns rätt.


Sen köpte vi också en fin jacka till honom som han kan ha nu under sommaren, vi har hittils bara haft en jacka som varit på gränsen till liten så det behövdes verkligen en ny! En blå fin med stjärnor blev det! Vi köpte den i storlek 92, annars har han storlek 86 på det mesta. Men denna kunde man dra åt med snodd i midjan och det finns kardborre runt händerna så denna kommer han kunna ha ett tag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar