onsdag 18 april 2012

Ekolådan.


Något vi har haft tidigare är Ekolådan, men det var nog en tre år sedan. Och vi tyckte verkligen om det, men då var vi ganska dåliga på att använda upp allt och veta vad vi skulle göra av alla roliga grönsaker och rotfrukter.

Nu med barn i huset, och dessutom några år senare, så ser jag verkligen fram emot att få hem en låda med ekologiska grönsaker och frukter! Blir nog en massa roligt att laga här hemma och jag tror inte vi kommer ha några problem med att använda upp det denna gången. 

Lådan vi har valt (för dom har flera olika att välja mellan) är:




Stora Grönsakslådan

255 kr



Upp till 10 utvalda sorter av säsongens favoriter; grönsaker, rotfrukter, lök med mera. Väger i snitt ca 5 kg. Lådans vikt kan variera beroende på innehåll, men det sammantagna värdet är alltid detsamma.





Sen kan man också om man vill göra tilläggsbeställning som levereras tillsammans med lådan. Det finns så man kan lägga till pasta, bönor, bröd, marmelad, barngröt och massa annat! Vi lade till ett par saker också. Så skönt att få det hemlevererat, allt ekologiskt dessutom. Varannan vecka kommer vi få en sådan låda till oss. 

Ekologiskt odlat direkt till din dörr, http://ekoladan.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar