onsdag 16 maj 2012

Besök på landet.

I måndags så var det riktigt tråkigt väder när vi vaknade, en djup suck kom från oss båda.. Vad ska vi hitta på idag då, regn idag igen.

Men en timme eller två senare hade vi besök inbokat! En familj vi träffat via Familjeliv.se kom från stan på eftermiddagen för besök. Deras son är endast sex dagar äldre än vår så dem är verkligen jämngamla. Dom stannade till idag så två nätter har dom sovit här och vi har haft det jätteroligt.

Vi grillade och åt god mat, var på promenad och spelade spelet Retro här igår kväll.

 

Spelet var faktiskt väldigt roligt, det rekommenderas! Till skillnad från vanliga frågespel som TP så involverades alla spelare samtidigt vid vissa tillfällen vilket var väldigt roligt. Jag tänkte också att det skulle vara omöjligt att klara frågor som rör årtionden man inte ens varit i livet, och visst det fanns några svåra, men det var inte helt omöjligt som det kan kännas på TP ibland för mig.

Båda småkillarna går redan och de traskade runt och lekte och utforskade. Dom har också haft det lyxigt dessa dagarna då de både fått äta sockrad bäryoghurt, räkost på smörgåsen, druckit festis, ätit några kanter pizza och smakat kaka. Vilket innebär att deras ranson för kommande år är förbrukat. Lillkillen ska få smaka tårta på sin födelsedag i slutet på månaden också men annars är detta inget han ska ha! Sååå... semester i dagarna två var det för småpojkarna med. 




Klätterapa, han har börjat klättra på allt. Stort eller litet. Allt ska han ställa sig upp på, släppa händerna, hojta till och balansera. Denna sparkcykel hittade vi i ladan bakom huset, min pappa eller min ena faster kände inte igen den. Faster nummer två har jag inte fått tag på. Men killen är den enda som är så här liten i släkten så han får leka med den, han tyckte den var jätterolig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar